Da jeg var hjemme på besøk sist helg, fikk jeg en pakke indrefilet av lam med tilbake til København. Det er utrolig godt og mørt kjøtt, som nok ikke er så tilgjengelig. Det var ihvertfall ikke så mange oppskrifter på nettet. Men fant denne og resultatet ble veldig bra - kanskje en ide til nyttårsaften?
Til to personer:
300 g inderfilet av lam
Smør Salt og pepper
Sopprisotto
500 g cherrytomater på stilk
Extra virgin olivenolje
Salt og pepper
Start med å lage risottoen, som beskrevet her. Tenn deretter ovnen til 200 grader. Legg tomatene i en ildfast form, drypp olje over og krydre med salt og pepper. Bak tomatene i ovnen i 10 minutter. Imens risottoen hviler, tilbereder du lammet. Dupp kjøttet tørt og krydre med salt og pepper. Smelt smøret i en varm panne og stek filetene i tre til fire minutter på hver side. Server med tomater og risotto.
Her.
for ett år siden
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar