mandag 14. desember 2009

Indrefilet av lam med risotto

Da jeg var hjemme på besøk sist helg, fikk jeg en pakke indrefilet av lam med tilbake til København. Det er utrolig godt og mørt kjøtt, som nok ikke er så tilgjengelig. Det var ihvertfall ikke så mange oppskrifter på nettet. Men fant denne og resultatet ble veldig bra - kanskje en ide til nyttårsaften?

Til to personer:

300 g inderfilet av lam
Smør
Salt og pepper

Sopprisotto
500 g cherrytomater på stilk

Extra virgin olivenolje

Salt og pepper


Start med å lage risottoen, som beskrevet her. Tenn deretter ovnen til 200 grader. Legg tomatene i en ildfast form, drypp olje over og krydre med salt og pepper. Bak tomatene i ovnen i 10 minutter. Imens risottoen hviler, tilbereder du lammet. Dupp kjøttet tørt og krydre med salt og pepper. Smelt smøret i en varm panne og stek filetene i tre til fire minutter på hver side. Server med tomater og risotto.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar