Rask og god fiskemiddag inspirert av en oppskrift fra Jamie's Dinners.
Til to personer:
200 g couscous
2 laksefileter
1 ts olje
1 løk
1 squash
0,5 ts chiliflaker
2 dl frosne erter
250 g cherrytomater
Sitronsaft
Extra virgin olivenolje
Honning
Salt og pepper
En håndfull frisk basilikum
Creme fraiche til servering.
Varm ovnen til 180 grader og stek laks krydret med salt og pepper i ca åtte minutter, eller til den er gjennomstekt. Hakk løken, del squash i mindre biter og tomatene i to. Damp ertene i et minutt eller to og skyll deretter under kaldt vann. Varm oljen i en panne på mellom varme og stek løk og squash i tre til fire minutter. Dryss chili over og sett til side. Ha couscous'en i en skål, dryss litt salt over og dekk akkurat med kokende vann. La stå under lokk i noen minutter, rør grundig med en gaffel og smak til med olje, sitronsaft, honning, pepper og basilikum. Rør inn grønnsakene og server med laks og creme fraiche.
Hei! en Award til deg inne hos meg :-)
SvarSlettSå koselig. Takk!
SvarSlett