Til ca. 30 biscotti'er:
450 g hvetemel
300 g sukker1 ss bakepulver
1 eggeplomme
4 egg
100 g grovthakkede pistasjenøtter
150 g tørkede tranebær
Varm ovnen til 175 grader. Bland alle ingrediensene sammen og tilsett evt. mere mel hvis deigen ikke er fast nok til å rulle. Rull deigen til pølser på ca. seks cm. i diameteter i bakeplatens lengde. Dekk bakeplaten med bakepapir, legg pølsene oppå og trykk dem litt flate. Sørg for at det er god plass mellom pølsene. Bak dem gyldne midt i ovenen i ca. 25 minutter. Skru ovnen ned til 150 grader, la kakene kjøle litt av og del dem deretter i 1,5 cm brede skiver med en brødkniv. Legg kakene med snittsiden opp og bak videre i 20 minutter eller til de er gyldne. Pass på at de ikke blir for mørke. Avkjøl biscotti'ene på en rist - de blir sprø når de blir kalde - og oppbevar deretter i en lufttett boks.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar