Fant denne oppskriften på Aftenposten.no. Synes ofte de har noen gode oppskrifter og artikler om mat - i tillegg til at det er min hovedkilde til norske nyheter. Her har jeg tilpasset oppskriften litt.
Til fire personer:
1 ss olje
300 g oksekjøtt i biter
2 løk
2 hvitløksfedd
Tørkede chiliflaker
1 paprika
200 g chorizo
1 boks kikerter
1 boks hakkede tomater
1 l grønnsaksfond
400 g brekkbønner
Frisk krydderurter
Salt og pepper
Hakk løk og hvitløk fint og del chorizoen i skiver. Skyll kikertene godt. Varm oljen i en stor gryte på mellom varme og stek løk og hvitløk i noen minutter. Dryss over chiliflaker og chorizo og stek videre. Tilsett fond, tomater, kjøtt og kikerter, kok opp og la suppen småkoke i 50 minutter. Hakk urter og paprika og ha i suppen sammen med bønnene. Kok videre i ti minutter, smak til med salt og pepper og server med litt brød til.
Her.
for ett år siden
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar