onsdag 10. februar 2010

Spinatpai med feta

Var egentlig litt usikker på om denne paien ville smake litt for "sundt" med all spinaten, men fetaosten og hvitløken avstemte det veldig fint.

Til en paiform, ca. 24 cm i diameter:

Paideig
1 ss olje
1 løk
3 hvitløksfedd

400 g frisk spinat

2 egg

1 dl melk
150 g fetaost

Salt og pepper


Lag deigen som beskrevet her og tilsett eventuelt litt grovt mel. Forstek bunnen ved 200 grader i ti minutter, mens du lager fyllet. Hakk løk og hvitløk og skyll spinaten. Varm oljen i en panne på mellom varme og stek løk og hvitløk i noen minutter. Tilsett spinat, varm opp og la dem falle sammen. Ta grønnsakene av varmen. Bland sammen egg, melk, halvparten av osten, salt og pepper og rør deretter inn grønnsaksblandingen. Hell eggestanden over bunnen, dryss over resten av osten og stek i 20 minutter ved 180 grader.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar