Enda en Carbonara-oppskrift, denne gangen med pølser, squash og Jamie Oliver som avsender.
Til to personer:
1 ss olivenolje
2 italienske pølser2 skiver bacon
1 squash2 eggeplommer
1 dl fløteRevet skall fra en sitron
50 g parmesan1 liten bundt persille, hakket
Salt og pepper250 g pasta
Kok pastaen som beskrevet på pakken. Del squashen i biter og baconen i tynne strimler. Fjern skinnet av pølsene, del den i biter og form hver bit til en kjøttbolle. Varm oljen i en stor panne og stek kjøttbollene i fem til seks minutter. Ta kjøttbollene av pannen og legg dem på en tallerken dekket med tørkerull. Tørk pannen ren og stek bacon og squash til baconen blir sprø. Fjern fra pannen. Bland eggeplommene med fløten og det meste av sitronskallet, den grovthakkede persillen og parmesanen. Tilsett pepper. Hell vannet av pastaen og ta vare på litt av det. Ha kjøttboller, bacon, squash, eggeblanding og litt kokevann i gryten med pastaen og rør forsiktig rundt til at er blandet. Server straks pyntet med parmesan, persille, sitronskall og friskkvernet pepper.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar