Fyll inne i kyllingen og skinke utenpå gjør den ekstra saftig og god.
Til to personer:
2 kyllingfilleter
1 ss soltørkede tomater i olje
Persille
4 skiver lufttørket skine
Evt. litt olje
Skjær et dypt snitt i kyllingfilleten og fyll det med soltørkede tomater og persille. Vikle skinke rundt kyllingen. Stek kyllingen i litt olje på en panne eller i ovnen ved 200 grader. Sørg for at kjøttet er gjennomstekt. Imens kyllingen steker lager du pesto:
40 g valnøtter
1 hvitløksfedd
1 ss soltørkede tomater i olje
1 bundt persille
2 ss olivenolje
Salt og pepper
Sitronsaft
250 g pasta
100 g ruccola
Broccoli
Blend valnøtter, hvitløk, persille og tomater i en foodprocessor til en grov masse. Tilsett oljen litt av gangen til den har en passende konsistens. Smak til med salt, pepper og sitronsaft. Kok pastaen som beskrevet på pakken og hell av vannet. Vend pestoen inn i pastaen sammen med ruccolaen. Server med kylling og dampet broccoli.
Her.
for ett år siden
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar