fredag 19. februar 2010

Kylling i skinkesvøp

Fyll inne i kyllingen og skinke utenpå gjør den ekstra saftig og god.

Til to personer:

2 kyllingfilleter
1 ss soltørkede tomater i olje

Persille

4 skiver lufttørket skine

Evt. litt olje


Skjær et dypt snitt i kyllingfilleten og fyll det med soltørkede tomater og persille. Vikle skinke rundt kyllingen. Stek kyllingen i litt olje på en panne eller i ovnen ved 200 grader. Sørg for at kjøttet er gjennomstekt. Imens kyllingen steker lager du pesto:

40 g valnøtter
1 hvitløksfedd

1 ss soltørkede tomater i olje

1 bundt persille

2 ss olivenolje

Salt og pepper

Sitronsaft


250 g pasta

100 g ruccola

Broccoli


Blend valnøtter, hvitløk, persille og tomater i en foodprocessor til en grov masse. Tilsett oljen litt av gangen til den har en passende konsistens. Smak til med salt, pepper og sitronsaft. Kok pastaen som beskrevet på pakken og hell av vannet. Vend pestoen inn i pastaen sammen med ruccolaen. Server med kylling og dampet broccoli.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar