
Til fire sandwich:
4 kyllingbryst
8 skiver kalkunbacon
2 tomater
1 ss extra virgin olivenolje
1 liten håndfull finthakket, bredbladet persille
4 ss mayonaise
4 ss kvarg eller fromage frais
1 ss sitronsaft
Salatblader
Salt og pepper
Karry
Krydre kyllingen med salt, pepper og karry og stek den i ovnen til den er gjennomstekt (15-20 minutter ved 200 grader). Stek baconen sprø og sett til side. Skyll salaten. Fjern kjernene fra tomatene, hakk dem fint og bland med 2 ts karry, persille, olje, salt og pepper. Sett til side. Rør sammen mayonaise, kvarg, sitronsaft, salt og pepper. Mens salsaen og dressingen trekker, lager du avocadosalaten:
2 avocadoer
1 liten rødløk
1 ss sitronsaft
Salt og pepper
4 sandwichboller
Del avocadoen og rødløkene i skiver og bland med sitronsaft, salt og pepper. Varm bollene. Del hver bolle i to og smør den med dressingen. Fyll med salatblader, avocadosalaten (eller ha den ved siden av), kylling i strimler, bacon og tomatsalsa. Server straks, eller pakk dem godt inn hvis du vil ha dem med deg.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar