onsdag 16. september 2009

Gresskarpizza

Gresskar er nok en ingrediens jeg oppdaget i Australia og det har en litt søtlig smak som jeg gjetter vil slå godt ann hos barn. Faktisk er hele denne pizzaen ganske barnevenlig, med milde, gode smaker, selv om det kanskje kan være en god ide å ha ruccolaen ved siden av så hver enkelt kan velge om akkurat det skal på pizzaen.

Til to til tre personer:

Bunn
Tomatsauce
500 g gresskar
1 ss olivenolje
250 g cherrytomater
1 rød paprika
100 g revet ost
2-3 håndfuller ruccola

Lag deigen og sett til heving. Varm ovnen til 200 grader. Skrell gresskaret, del det i terninger og ha bitene i en ildfast form. Drypp over oljen og bak i ovnen i 25 minutter eller til gresskarbitene er myke. Mens de steker, lager du tomatsaucen. Ta gresskarene ut og sett temperaturen opp til 225 grader. Skyll tomater og ruccola og hakk paprikaen. Elt deigen, kjevl den ut og bre tomatsauce over. Fordel gresskar, hele tomater og paprika over og avslutt med revet ost. Bak i åtte til 12 minutter, høyt oppe i ovnen, til bunden er sprød og osten smeltet. Ha ruccolaen over den ferdige pizzaen og server straks.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar