torsdag 5. november 2009

Fisk i form

Når det skal gå raskt, kan det være greit å benytte seg av noen hjelpemidler - som her, en pose karrysauce. Denne oppskriften har jeg funnet i en fin gratis kokebok som Knorr laget for noen år siden.

Til to personer:

300 g fiskefileter (f.eks. torsk eller flyndre)
1 brev karrysauce
1,5 ss smeltet smør
2,5 dl melk
100 g reker

Varm ovnen til 200 grader. Rull fiskefiletene sammen og legg dem i en smurt ildfast form. Lag saucen som beskrevet på pakken, hell over fisken og stek i ca. 15 minutter. Imens fisken steker, lager du en tomatsalsa:

250 g tomater
1 vårløk
150 g agurk
1 ts balsamicoeddik
Salt og pepper
Frisk koriander

Serveres med ris eller poteter

Hakk grønnsakene fint, bland med balsamico og smak til med salt og pepper. Drys koriander over. Rett før fisken er ferdig, heller du over rekene og lar dem bli gjennomvarme. Server fisken med salsa og ris eller poteter.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar