Nå har jeg laget så mange varianter av carbonara, at jeg tenkte det var på tide med en egen carbonara-etikett. Denne varianten har jeg funnet i IForm, og selv om sunnhet tydligvis er i høysete og purre aldri blir min favorittgrønnsak, så ble resultatet slett ikke dårlig.
Til to personer:
1 løk
3 hvitløksfedd
1 ts olivenolje
70 g parmaskinke
2 purre
6 soltørkede tomater
2 fennikel
2 egg
Pepper
250 g fullkornspasta
Hakk løk og hvitløk fint og del purre, fennikel og tomater i mindre biter. Sprøstek skinken på en tørr, varm panne og legg på en tallerken dekket med tørkerull. Kok pastaen som beskrevet på pakken. Varm oljen i en stekpanne på mellom varme og stek løk og hvitløk i noen minutter. Tilsett resten av grønnsakene, stek til de er myke og smak godt til med pepper. Pisk eggene i en skål. Hell vannet av pastaen og ta vare på litt av kokevannet. Vend pastaen med grønnsaker, egg og litt kokevann. Server straks pyntet med den sprøstekte skinken.
Her.
for ett år siden
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar