Denne oppskriften på Fish and chips med indiske krydderier har jeg funnet i det australske bladet 'Delicious'. Det er et veldig bra sted å finne litt ny inspirasjon, både til fancy middager og til hverdagsmat (f.eks. i seksjonene Tuesday Night Cooking og Real Fast Food). Jeg vet ikke hvor lett det er å få tak i bladet her i Danmark eller i Norge og hjemmesiden deres har ikke noe særlig med oppskifter, men Jill Dupleix skriver masse for dem og er vel verd et besøk.
Til to personer:
2 ts tørket rosmarin
25 g revet parmesanost
1 ts tørkede chiliflaker
2 knuste hvitløksfedd
500 g poteter
Olje
Salt og pepper
150 g mayonaise
1,5 ts karry
1 ss hvetemel
1 ts stødt spisskommen
1 ts stødt koriander
2 fiskefilleter (f.eks. torsk)
2 ss olje
Sitronsaft
Salt og pepper
Broccoli
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar