En rask, sund og billig hverdagsmiddag. Hva mere kan man ønske seg?
Til to personer:
2 bokser hakkede tomater2 finthakkede hvitløksfedd1/4 ts tørkede chilliflak0,5 dl hakket, frisk basilikum (eller 1-2 ts tørket basilikum)1/2 ts sukker1 pk potetgnocchi35 g revet mozzarellaGrønn salat som tilbehørSett ovnen på grill. Hell tomater, hvitløk, chilli, basilikum og sukker i en gryte og kok opp over middels varme. La det småkoke i 15 minutter ved lav varme til saucen tykner og smak til med salt og pepper. Imens saucen koker, tilbered gnocchien som beskrevet på pakken. Hell av vannet og bland med tomatsaucen. Det blir kanskje litt tomatsuce tilover, som kan fryses ned og brukes til pizza eller pasta en annen dag. Hell over i en ildfast form og dryss ost over. Sett under grillen i 2-3 minutter, til osten er gylden og smeltet. Server med en grønn salat.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar