En oppskrift fra Jamie Olivers 'The Return of the Naked Chef' og en veldig god rett med en litt anderledes smag, pga. prosciuttoen man pakker laksen inn i.
Til to personer:
2 laksefilleter uten skinn og benPepper4 skiver prosciutto
OlivenoljeServeres med hele, ovnsbakte poteter, kokt asparges og tzatziki.Varm oven til 220 grader. Vask små, nye poteter og fordel dem i en ildfast form. Drypp over olje og krydre med salt og pepper. Rist formen sånn at alle potetene er jevnt dekket. Stek i ovnen i 20-25 minutter, til de føles møre. Rist formen noen ganger under steking.
Krydr laksefilletene med litt pepper før du pakker hver fillet inn i to stykker prosciutto. Ikke dekk hele laksen med skinke. Legg laksen i en ildfast form og drypp olivenolje over. Stek i ovnen i ca. 10 minutter til posciuttoen er gylden.
Tzatziki lages ved å blande 1 revet agurk og noen finthakkede hvitløksfedd med gresk yoghurt. Smak til med salt og pepper og la den stå og hvile før servering.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar